Over dixence logistics

WhatsApp Image 2023-04-02 at 11.36.10

Ons verhaal

Wij zijn Dixence Logistics. Een jong en dynamisch all-in logistiek bedrijf gevestigd op Amsterdam-Schiphol. Samen zorgen wij voor kwaliteit en flexibiliteit als het gaat om logistieke dienstverlening en dit doen wij op een zo efficiënt mogelijke manier. Wij beiden een grote scala aan logistieke diensten. Van nationaal en internationaal vrachtvervoer tot loods werkzaamheden. Wij kunnen u hoge professionaliteit en flexibiliteit aanbieden als het gaat om logistieke dienstverlening

Wat wij te bieden hebben

24 uurs leverings garantie*

Wij bieden als een van de weinige logistieke dienstverleners een 24 uurs leverings garantie* in een groot deel van Europa(zie kaart) door een uitgebreide vloot en snelle reactie snelheid kunnen wij snel schakelen op uw logistieke wensen.

*neem contact op voor de garantie voorwaarden.

Ons team

Met veel ervaring op zak in verschillende sectoren van de transport. Kunnen wij u professioneel en accuraat advies geven op maat. Het team bestaat uit professionals die opgeleid zijn in de transport en beschikken over alle certificaten en benodigde documenten. Wij werken alleen met chauffeurs waarvan hun primaire spreektaal Nederlands is en hun secundaire taal Engels, frans, Duits, Spaans of Italiaans is. Dit zorgt voor heldere communicatie tussen chauffeur/planner en chauffeur/klant  zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden.

We Provide the Best Service in Logistics

Go further, Go Dixence

× Direct antwoord via whatsapp